Bravarska radionica Alufence Beograd

Bravarska radionica Alufence

 

Mi smo „Bravarska radionica Alufence„, firma iz Beograda sa sedištem u Novom Beogradu, koja je osnovana 2009 godine, a bavimo se izradom i montažom ograda, gelendera, rukohvata, kapija, nadstrešnica, stepeništa, zaštitnih rešetki, zastakljivanjem terasa i izradom svih ostalih čeličnih konstukcija.

Svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u metalnoj industriji, stekli smo visoku stručnost i postigli vrhunski kvalitet naših proizvoda, a sve na zadovoljstvo naših klijenata.

Kada ste vi zadovoljni, tada nas preporučujete dalje svojim prijateljima, poznanicima i rodbini, a samim tim mi dobijamo vrhunsku besplatnu reklamu. To je samo jedan od razloga zbog kojeg kod nas nema kompromisa kada je kvalitet u pitanju!

Za nas ne postoji mali ili veliki klijent, svakog shvatamo maksimalno ozbiljno i nastojimo da svaki posao odradimo kvalitetno i u dogovorenom roku.

U našu delatnost spada: – Izrada i montaža aluminijumskih ograda, gelendera i rukohvata – Izrada kliznih i krilnih kapija – Izrada kovanih kapija i ograda od kovanog gvožđa – Izrada metalnih ograda i gelendera – Izrada nadstrešnica za terase i automobile – Izrada stepeništa, požarnih, spiralnih i kružnih stepenica – Izrada zaštitnih rešetki za prozore i vrata – Izrada metalnih konstrukcija – Izrada splavova i pontona za splavove – Izrada montažnih hala – Zastakljivanje terasa – Zavarivanje – Uslužno savijanje cevi i kutija – Kovana bravarija

Naše radno vreme:
Ponedeljak – Petak: od 09:00 do 17:00 časova
Subota: od 10:00 do 14:00 časova

Pogledajte na mapi gde se nalazimo